Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δυστυχώς υπάρχει κι αυτή η «Εκπαιδευτική Τηλεόραση»

Δυστυχώς υπάρχει κι αυτή η «Εκπαιδευτική Τηλεόραση»

Θετική η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού και δη των παιδιών για την Εκπαιδευτική Τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας που προσφέρει στους μαθητές που μένουν σπίτι επανάληψη στη σχολική ύλη.

Με τα σχολεία κλειστά και τα παιδιά στα σπίτια τους όμως η τηλεόραση προσφέρει και μία ακόμα… «εκπαιδευτική τηλεόραση» μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» αφού η πρωινή εκπομπή του OPEN με την Κατερίνα Καινούργιου ασχολείται με… καίρια θέματα που πιστεύουν πως πρέπει να παρακολουθήσουν τα παιδιά που είναι στο σπίτι τους. Για αυτό και η σήμανση από τον τηλεοπτικό σταθμό είναι «Κατάλληλο από 8 ετών» ώστε να… εκπαιδευτούν τα παιδιά σε θέματα που παρουσιάζει η στήλη «Διλήμματα» της εκπομπής αλλά και μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές που βγάζουν στον αέρα για να πουν τα… προβλήματά τους.

Οπότε αν κρίνουμε από τη στάση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που δεν έχει προβεί σε καμία αντίδραση, όπως το να ζητήσει να αλλάξει η σήμανση, αποδεικνύεται ότι η εκπομπή είναι όντως «Κατάλληλη για 8» προσφέροντας εκπαιδευτικό ρόλο ή η αρμόδια εποπτεύουσα αρχή είναι και πάλι… αλλού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις