Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εδώλιο για Λιάγκα στο ΕΣΡ: Η υπερασπιστική γραμμή του ΣΚΑΪ

Εδώλιο για Λιάγκα στο ΕΣΡ: Η υπερασπιστική γραμμή του ΣΚΑΪ

Ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για όσα ειπώθηκαν και σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Το Συμβούλιο εξετάζει ενδεχόμενη παράβαση διατάξεων που αφορούν «αξία ανθρώπου, δυσμενείς διακρίσεις λόγω φύλου-ποιότητα προγράμματος» και στην ακρόαση από την πλευρά του ΣΚΑΪ παραβρέθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου μαζί στελέχη από το νομικό τμήμα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός υποστήριξε μεταξύ άλλων πως έχουν γίνει αυστηρές συστάσεις στους συντελεστές της εκπομπής για να μην υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον. Άλλωστε αξίζει να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά το συγκεκριμένο περιστατικό η διευθύνουσα σύμβουλος είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής συζητώντας και επιπλήττοντας τους συντελεστές οι οποίοι όμως είχαν ζητήσει ήδη συγγνώμη και στον αέρα της εκπομπής αντιλαμβανόμενοι πως ξεπέρασαν τα όρια του ευπρεπούς σχολιασμού.

Πάντως «πηγές» από το ΕΣΡ αναφέρουν πως θα επιβληθούν κυρώσεις στην εκπομπή με κάποιους μάλιστα να υποστηρίζουν ακόμα και ολιγοήμερη διακοπή μετάδοσης της εκπομπής!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις