Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι επίσημο: μετακομίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Είναι επίσημο: μετακομίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Νέα ώρα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την καινούργια σεζόν με τον Νίκο Χατζηνικολάου τις καθημερινές και τη Ρίτσα Μπιζόγλη τα σαββατοκύριακα να καλωσορίζουν νωρίτερα τους τηλεθεατές.

Η μετακόμιση θα γίνει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου όπου ο Νίκος Χατζηνικολάου θα επιστρέψει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου στις 18:50, με στόχο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1 να φέρνει «στο προσκήνιο τα γεγονότα, αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές και αποκαλύπτοντας την ουσία πίσω από τις ειδήσεις. Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα είναι και φέτος εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων, εντός και εκτός συνόρων, παρουσιάζοντας μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις την πιο έγκαιρη, έγκυρη και σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας».

Είναι σαφές ότι με αυτή την αλλαγή στην ώρα έναρξης των κεντρικών δελτίων του ο ΑΝΤ1 θέλει να… προλαβαίνει τον ανταγωνισμό αλλά και να… απλώσει το prime time του για να μπορέσει να στηρίξει το καινούργιο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει αυτή η κίνηση του ΑΝΤ1 τόσο στον ίδιο… όσο και στους άλλους σταθμούς, καθώς δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν αλλαγές στις ώρες μετάδοσης κι άλλων κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις