Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: αυτός θα αναλάβει το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι

Είναι οριστικό: αυτός θα αναλάβει το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις σε όποια χώρα έχει προβληθεί. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που ο ΑΝΤ1 θέλει να το εντάξει στο πρόγραμμά του και να το βάλει στην prime time ζώνη του.

Ο λόγος για το «Celebrity Game Night» το τηλεπαιχνίδι που πρόβαλε το MEGA με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη καταφέρνοντας να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr τα στελέχη του ΑΝΤ1 επιθυμούν να βγάλουν το τηλεπαιχνίδι και μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα σε κείμενο για τις αλλαγές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του ανέφερα πρώτη φορά ότι το τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάσει ο Θοδωρής Αθερίδης. Παρ’ όλα αυτά τις επόμενες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα… ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για άλλους παρουσιαστές, αλλά που δεν έχουν καμία δόση αληθείας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μπορεί να «έπεσαν» κάποια ονόματα στο τραπέζι αλλά η «νούμερο 1» επιλογή του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής ήταν ο γνωστός ηθοποιός με τον οποίο έγινε συνάντηση και κλείστηκε η συμφωνία.

 Αφού λοιπόν ο Αθερίδης τα «βρήκε» δεν χρειάστηκε να γίνει καμία συζήτηση, ούτε καν πρόταση σε άλλο πρόσωπο και είναι οριστικό ότι θα αναλάβει την παρουσίασή του. Βέβαια στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει «κλείσει» ακόμα η συμφωνία του ΑΝΤ1 καθώς αυτές τις μέρες θα δουν στο σταθμό του Αμαρουσίου τι χρήματα έχουν να διαθέσουν… και πού θα τα δώσουν. Βέβαια το «Celebrity Game Night» είναι ψηλά στη λίστα με τις εκπομπές που θα βγάλουν τη φετινή σεζόν, αλλά… ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται…! Το σίγουρο είναι ότι αν τελικά αποφασίσουν να βγάλουν το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι οικοδεσπότης θα είναι ο Θοδωρής Αθερίδης και όσοι… έλπιζαν να το αναλάβουν μπορεί να ελπίζουν ότι θα πάνε τουλάχιστον… ως καλεσμένοι. Αν λοιπόν πάνε όλα καλά τότε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα με σκοπό το «Celebrity Game Night» με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 27 Ιανουαρίου,

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι οι οριστικές αποφάσεις για τα προγράμματα της σεζόν θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και για των… ανατροπών το αληθές, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια αλλαγή σε αυτά που γνωρίζαμε έως τώρα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις