Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: έρχεται το «Just The 2 Of Us»

Είναι οριστικό: έρχεται το «Just The 2 Of Us»

Είναι από τα πιο δημοφιλή και πετυχημένα show καθώς συμμετέχουν και διαγωνίζονται πολύ γνωστά πρόσωπα, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι έχουν ταλέντο και στο τραγούδι. Είναι λοιπόν οριστικό ότι σύντομα το «Just The 2 Of Us» επιστρέφει ξανά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr τα στελέχη του OPEN κατάφεραν να πάρουν τα δικαιώματά του, τα οποία διεκδικούσε κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός και θέλουν να βγάλουν καινούργιο κύκλο του JT2OU. Τελικά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό αφού μάλιστα έγινε ανάθεση στην εταιρεία παραγωγής.

Την παρουσίασή του θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης και έτσι –ευτυχώς!- σταματά το «It’s Show Time» αφού στις αρχές της καινούργιας χρονιάς θα αναλάβει το «Just The 2 Of Us», αλλά θα συνεχίσει να κάνει και το «Celebrity Travel».

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο προγραμματισμός του OPEN είναι το JT2OU να βγει στις αρχές της καινούργιας χρονιάς και αν… το κάνουν όπως πρέπει να το κάνουν τότε θα είναι ένα ευχάριστο τηλεοπτικό προϊόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις