Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: ρίχνει τίτλους τέλους

Είναι οριστικό: ρίχνει τίτλους τέλους

Η αλήθεια είναι ότι εξεταζόταν να δοθεί το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο από την αρχή ήταν αποφασισμένη η πορεία της για μία σεζόν και από τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης η διοίκηση του ΑΝΤ1 σε συνεννόηση με τους δημιουργούς θα συζητούσε αν θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια, πέρα από το πρωτότυπο σενάριο. Τελικά όμως αυτό δεν θα γίνει αφού ο σταθμός αποφάσισε να ρίξει φέτος τίτλους τέλους.

Ο λόγος για τη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1 που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό πως θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν.

Βέβαια, όπως προανέφερα η ιστορία βασίζεται σε ξένη σειρά που ολοκληρώνεται σε έναν κύκλο αλλά στον ΑΝΤ1 είχαν αφήσει ένα… παραθυράκι ανοικτό, ώστε αν σημείωνε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης να εξέλισσαν την ιστορία με πρωτότυπο σενάριο, όπως έχουν κάνει και με άλλες σειρές στο παρελθόν.

Παρά όμως τους καλούς και σημαντικούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, η σειρά «Παρουσιάστε» δεν παρουσίασε λόγω του σκληρού ανταγωνισμού τέτοια πορεία που να της δώσει το πράσινο φως. Έτσι στο τέλος Μαΐου θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ενώ δικαιολογημένα εκτιμάται ότι πολλοί τηλεθεατές θα την… γνωρίσουν καλύτερα μέσα από τις επαναλήψεις… που είναι σίγουρο πως θα προβληθεί τους επόμενους μήνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις