Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: στο τιμόνι του «MEGA Σαββατοκύριακο»

Είναι οριστικό: στο τιμόνι του «MEGA Σαββατοκύριακο»

Μετρούν αντίστροφα για να ξεκινήσουν να δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης. Από αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκονται μαζί στο τιμόνι της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA αφού η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να τους «παντρέψει» τηλεοπτικά.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου θα αναλάβει ο Ντίνος Σιωμόπουλος που το καλοκαίρι παρουσίαζε την καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή και μετά από την πετυχημένη πορεία της ο δημοσιογράφος πήρε το… χρίσμα και για την καινούργια σεζόν. Μαζί του θα είναι η Στέλλα Γκαντώνα που αποχώρησε από το OPEN για να είναι φέτος στο MEGA, όπου θα αναλάβει πλέον την εκπομπή του Σαββατοκύριακου.  

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τη Στέλλα Γκαντώνα θα είναι οι παρουσιαστές του «MEGAΣαββατοκύριακο» και θα λένε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές στις 5:30 το πρωί και έως τις 10 θα τους ενημερώνουν για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, δίνοντας μεγάλο μέρος της εκπομπής και σε θέματα της οικονομίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο δημοσιογράφοι σκοπεύουν να έχουν επικοινωνία με τους τηλεθεατές όλη τη βδομάδα για προβλήματα και θέματα που τους απασχολούν ώστε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή τους να έχουν ρεπορτάζ αλλά και λύσεις από τους ειδικούς. Η πρεμιέρα της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» είναι προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο, στις 12 Σεπτεμβρίου, με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα μαζί με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του MEGA να βρίσκονται στις επάλξεις της ενημέρωσης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις