Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: θα παρουσιάσουν το Nomads

Είναι οριστικό: θα παρουσιάσουν το Nomads

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του καινούργιου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης αφού είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Όπως πρώτα είχαμε γράψει στο Newsit τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να βγάλουν ξανά το Nomads με πολλές όμως αλλαγές και μάλιστα η παραγωγή του δεν θα γίνει στις Φιλιππίνες αλλά στη Μαδαγασκάρη, αφού εκτός των άλλων λόγω της διαφοράς ώρας τους δίνεται η δυνατότητα να μεταδίδεται live η αποχώρηση.

Μία ακόμα αλλαγή για την οποία σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit.gr είναι ότι την παρουσίαση του καινούργιου κύκλου δεν θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον οποίο τα στελέχη του σταθμού συζητούν για να παρουσιάσει κάποιο καινούργιο Project στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2019.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την παρουσίαση του Nomads θα αναλάβει ο Σάββας Πούμπουρας! Η συμφωνία κλείστηκε και σύντομα θα βρεθεί στη Μαδαγασκάρη ως παρουσιαστής του ριάλιτι περιπέτειας.

Ωστόσο αν και ο Πούμπουρας θα έχει τον πρώτο λόγο στην περιγραφή όσων γίνονται στην αρένα δεν θα είναι μόνος του αλλά θα έχει και στενό συνεργάτη μπροστά από τις κάμερες. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου μαζί του για να σχολιάζουν παρέα θα είναι κι ο Γιώργος Λέντζας που ναι μεν έχει κλείσει με τον ΑΝΤ1 ώστε τον Φεβρουάριο του 2019 να βγει στον αέρα η καινούργια εκπομπή του με τίτλο «Football Stories» αλλά μέχρι τότε θα είναι μαζί με τον Πούμπουρα στη Μαδαγασκάρη.

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν τα δοκιμαστικά και διαπιστώθηκε ότι Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέντζας «δένουν» για να αναλάβουν την παρουσίαση και το σχολιασμό του Nomads.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι οι δυο τους θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη αρκετά νωρίτερα από τους υπόλοιπους καθώς θα παρακολουθήσουν τα γυρίσματα για το ριάλιτι περιπέτειας που θα προβληθεί από ρουμάνικο τηλεοπτικό σταθμό. Έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα να κάνουν πρόβες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το ελληνικό Nomads που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του ΑΝΤ1 αρχές Οκτωβρίου…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις