Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε και ξεκινά

Έκλεισε και ξεκινά

Σύντομα… πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του στον αέρα του ΣΚΑΪ αφού σκοπός των στελεχών είναι να βγει στον αέρα το καλοκαίρι.

Στο κανάλι του Φαλήρου μάλιστα εμφανίζονται πολύ αισιόδοξοι για το νέο απόκτημά τους γνωρίζοντας μάλιστα πως υπήρχαν κι άλλοι… μνηστήρες από το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. Τελικά όμως ο ΣΚΑΪ ήταν αυτός που απέκτησε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Guess My Age», δηλαδή «Μάντεψε την ηλικία μου» και στο οποίο όπως πολύ σωστά θα… μαντέψατε οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να βρουν την ηλικία άλλων προσώπων.

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού δίνεται χρηματικό ποσό σε ένα ζευγάρι παικτών που πρέπει να βρουν την ακριβή ηλικία άγνωστων ανθρώπων κάνοντας ερωτήσεις, όπως από το τραγούδι που ήταν… σουξέ τη χρονιά γέννησής τους μέχρι κάποιο ιστορικό συμβάν. Η κάθε ερώτηση βέβαια κοστίζει και αφαιρείται από το ποσό που τους έχει δοθεί.

Απέναντι από το ζευγάρι των παικτών βρίσκονται λοιπόν έξι άγνωστα πρόσωπα που πρέπει να μαντέψουν ακριβώς την ηλικία τους. Μην νομίζετε όμως ότι θα περιμένετε πολύ για να το παρακολουθήσετε καθώς στόχος του ΣΚΑΪ είναι να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο και να προβάλλεται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ε, δεν χρειάζεται να… μαντέψετε πως από την πορεία του τους καλοκαιρινούς μήνες στους πίνακες τηλεθέασης θα κριθεί το αν θα εξακολουθήσει να είναι lead in στο δελτίο και την επόμενη σεζόν ή θα πρέπει στο κανάλι του Φαλήρου να…guess τι άλλο θα μπορούσαν να βάλουν στη θέση του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις