Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έλα και θα δεις: η ανακοίνωση για Θοδωρή Αθερίδη και Σεμίνα Διγενή

Έλα και θα δεις: η ανακοίνωση για Θοδωρή Αθερίδη και Σεμίνα Διγενή

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σεμίνα Διγενή επίσημα πλέον ανήκουν στο δυναμικό του MEGA και δικαιολογημένα εκτιμούμε ότι από τη συνεργασία τους θα περάσουν καλά οι τηλεθεατές.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr ο Θοδωρής Αθερίδης θα παρουσιάσει στο MEGA μία καινούργια εκπομπή με τίτλο «Έλα και θα δεις» έχοντας…. πλάτη από τη Σεμίνα Διγενή.

Έτσι, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού “Το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ», το νέο εβδομαδιαίο βραδινό talk show με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη, έρχεται τον Δεκέμβριο στο MEGA για να ομορφύνει τα βράδια μας.

Κάθε εβδομάδα «αληθινές», αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.

Οι παρεΐστικες βραδιές, με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, υπόσχονται συγκίνηση, αποκαλύψεις, γέλιο, προκλήσεις, αιφνιδιασμούς με δημοφιλείς καλεσμένους. Και … η μουσική φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει! Η μπάντα της εκπομπής με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει το ρυθμό σε κάθε εκπομπή, συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές”. 

Μέσα στον επόμενο μήνα λοιπόν ο Θοδωρής Αθερίδης έχοντας λάβει… σεμινάρια από τη Σεμίνα Διγενή έρχεται στο MEGA λέγοντας «Έλα και θα δεις» και με σκοπό να περνούν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές πολύ… πάρα πολύ… πάρα πάρα πολύ καλά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις