Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έλενα Ακρίτα: «Η αλήθεια για την “συνεργασία” μου με το Epsilon»

Έλενα Ακρίτα: «Η αλήθεια για την “συνεργασία” μου με το Epsilon»

Μία ευχάριστη είδηση που προκάλεσε αναστάτωση γιατί άλλα ανακοινώνουν από τον τηλεοπτικό σταθμό… κι άλλα ισχύουν!

Όπως ανέφερα σε προηγούμενο κείμενο στο newsit.gr σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ που έκανε χθες η διοίκηση του EPSILON ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων πως την επόμενη σεζόν θα βγει στον αέρα από τη συχνότητα του σταθμού καθημερινή σειρά με τίτλο «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Γιώργος Κυρίτσης με την επιμέλεια της Έλενας Ακρίτα! Αυτό ακριβώς ειπώθηκε: «σενάριο Γιώργου Κυρίτση σε επιμέλεια Έλενας Ακρίτα». Την είδηση «υποδεχτήκαμε» με χαρά καθώς το συγγραφικό δίδυμο είναι δικαιολογημένα από τα πιο πετυχημένα στο είδος του έχοντας πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Πριν από λίγη ώρα όμως η Έλενα Ακρίτα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στα social media έγραψε μεταξύ άλλων πως «δεν συζήτησα ποτέ με το EPSILON».

Πιστεύοντας ότι… έχουν χακάρει το λογαριασμό της αφού από «επίσημα χείλη» του τηλεοπτικού σταθμού σε επαγγελματική συνάντηση ειπώθηκε ότι η σειρά είναι «σε επιμέλεια της Έλενας Ακρίτα» επικοινώνησα με τη δημοσιογράφο-συγγραφέα και μεταξύ άλλων μου είπε πως:

«Συντελεστής με οποιαδήποτε ιδιότητα, είτε έχει μια ιδέα, είτε επιμελείται είναι αυτός ο οποίος μπαίνει στους τίτλους και πληρώνεται για αυτό. Εγώ δεν είμαι συντελεστής, ούτε στους τίτλους μπαίνω, ούτε πληρώνομαι για αυτό. Η μόνη μου σχέση με τη σειρά είναι ότι την γράφει ο σύζυγός μου και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή. Ήταν μια παλιά ιδέα μου την οποία επεξεργάστηκε και τροποποίησε ο Γιώργος!»

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια για τη… σχέση της Έλενας Ακρίτα με τη σειρά παρά το ότι κάποιοι προσπαθούν φαίνεται να «πουλήσουν» το όνομά της… χωρίς αντάλλαγμα.

Στο δια ταύτα λοιπόν: το σενάριο θα φέρει μόνο την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Τέλος να αναφέρω ότι –σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν στη χθεσινή συνάντηση- τη σκηνοθεσία της καινούργιας σειράς «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» θα κάνει ο Χρήστος Δήμας, τον οποίο ελπίζω η διοίκηση του EPSILON να έχει ενημερώσει…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις