Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελένη Ράντου: «Πάμε πάλι θέατρο – Απλά προσέχοντας, όπως πρέπει!»

Ελένη Ράντου: «Πάμε πάλι θέατρο – Απλά προσέχοντας, όπως πρέπει!»

Ο χώρος του θεάτρου έχει ξεκινήσει δειλά, αλλά προσεχτικά να παίρνει ξανά μπροστά. Οι σκηνές γεμίζουν «ζωή» και οι κερκίδες θεατές που απολαμβάνουν τις θεατρικές παραστάσεις.

Η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών με ένα καινούργιο σποτ που πρωταγωνιστεί η Ελένη Ράντου θυμίζει… και υπενθυμίζει πως το θέατρο είναι και πρέπει να μείνει «ζωντανό» αλλά τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες προφύλαξης από τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Από τις 15 Ιουλίου το θέατρο απέκτησε και πάλι ζωή!

Ξεκίνησαν παραστάσεις στην Αθήνα! Θεατρικά σχήματα βγήκαν περιοδείες! Γέμισαν τα καλοκαιρινά θέατρα, γέμισαν οι κερκίδες. Ακούστηκε φασαρία και γέλιο. Ακούστηκαν χειροκροτήματα. Αυτός ο γνώριμος κι αγαπημένος ήχος.

Η Ελένη Ράντου πρωταγωνίστρια στο δεύτερο σποτ από αυτά που δημιουργήθηκαν από την Ένωση Θεατρικών Παραγωγών, μας θυμίζει με το  υπέροχο χαμόγελό της, τη σημασία της τήρησης των κανόνων ασφαλείας στα θέατρα για την προστασία όλων μας. Για να συνεχίσει να υπάρχει θέατρο και το φθινόπωρο.

Οι αποστάσεις πρέπει να συνεχίζουν να τηρούνται και στο θέατρο , αλλά η τέχνη θα μας φέρει κοντά. Όπως γίνεται πάντα». 

Μετά λοιπόν το σποτ με τον Γρηγόρη Βαλτινό η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών δημοσιοποιεί ένα ακόμα «μήνυμα» με την Ελένη Ράντου, που γυρίστηκε στο θέατρο «Αλίκη» και τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Εμμάνουελ Μανιός.

Θα ακολουθήσει ακόμη ένα σποτ, το τρίτο της καμπάνιας, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις