Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Σπίτι με το MEGA

Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Σπίτι με το MEGA

Δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχεται αυτό το Σάββατο η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA.

Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες της, όπως: «Το κόκκινο φουστάνι», «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Τα κορμιά και τα μαχαίρια», «Δυνατά» και άλλα διαμάντια της δισκογραφίας της, που έχουν αφήσει εποχή. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την υπέροχη φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, είναι η ιδανική συνοδοιπόρος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη σε αυτή την ξεχωριστή μουσική βραδιά. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα «Έλα», «Δεύτερα κλειδιά», «Η επιμονή σου», «Τα λέμε», και πολλά ακόμα αγαπημένα της τραγούδια.

Οι δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή και οι τηλεθεατές θα απολαύσουν το πάντρεμα των δύο χαρισματικών φωνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και συναίσθημα.

Κοντά τους θα βρεθούν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» Ελεονώρα Μελέτη, οι δημοσιογράφοι Μένιος Σακελλαρόπουλος και Λένα Αρώνη, η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης.

Αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 21:00, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς ταξιδεύουν μέσα από το Σπίτι με το MEGA σε μία μελωδική βραδιά, γεμάτη με υπέροχα τραγούδια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις