Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έληξε το… θρίλερ: Τέλος στη συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Έληξε το… θρίλερ: Τέλος στη συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Εντάξει… το τι τραβάμε όσοι ασχολούμαστε με τα τηλεοπτικά θα μπορούσα να το αναλύσω σε… τόμους, που θα έκαναν πολλούς να γελάσουν… κι ακόμα περισσότερους να κλάψουν…!

Χθες λοιπόν, στη συνάντηση to know as better με στελέχη του EPSILON τα… αίματα «άναψαν» από τα πρώτα λεπτά όταν από στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού ανακοινώθηκε ότι την καλοκαιρινή καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή θα παρουσιάζουν οι Μαντώ Γαστεράτου, Λάουρα Νάργες και Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Στην ανακοίνωση αυτή υποστηρίξαμε (-με, καθώς ήμουν κι εγώ ανάμεσά τους) να πούμε ότι η Μαντώ Γαστεράτου –λένε από τον ΑΝΤ1- ότι έχει «κλείσει» για την αντίστοιχη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους, η Λάουρα Νάργες -λένε από τον ΣΚΑΪ- θα αναλάβει παιχνίδι που θα βγάλουν μέσα στο καλοκαίρι και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης –λένε… στενοί κύκλοι του- ότι… αγνοεί ότι θα παραμείνει καλοκαίρι μπροστά από τις κάμερες. Την υπόλοιπη ώρα της to know as better βραδιάς το κλίμα ήταν… όχι και τόσο ευδιάθετο με το… θρίλερ να πλανάται «τελικά, πού πάει η Μαντώ;», γνωρίζοντας μάλιστα ότι μετά από τη συμμετοχή της στο Nomads είχε… επενδύσει στο κανάλι του Αμαρουσίου χωρίς όμως να προκύψει κάτι!

Ε, σήμερα λοιπόν το… θρίλερ φαίνεται ότι οδεύει προς τη λύση του γιατί ο ΑΝΤ1… διέκοψε τις συνομιλίες με την παρουσιάστρια αφού η ίδια τους ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στο δοκιμαστικό για την καινούργια εκπομπή που στήνει το κανάλι του Αμαρουσίου με κεντρικούς παρουσιαστές την ίδια, τη Νικολέτα Ράλλη και Νίκο Αναδιώτη. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι «ανοίγει» ο δρόμος για τη συνεργασία της Μαντούς Γαστεράτου με το EPSILON και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα επισημοποιηθεί και ποιοι θα είναι δίπλα της…! Σας είπα και στην αρχή: τόμους θα μπορούσα να γράψω…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις