Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: επιστρέφει αλλά από άλλο κανάλι

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: επιστρέφει αλλά από άλλο κανάλι

Ανατροπή με το δημοφιλές ανά τον κόσμο talent show αφού την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει ξανά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά όχι από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, όπως στους δύο τελευταίους κύκλους του.

Όπως είναι γνωστό τα δικαιώματα στη χώρα μας για το «Ταλέντο» είχε η τούρκικη εταιρεία Acun Medya που έχει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ. Τελικά όμως… δεν τα έχει πια αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα απέκτησε ξανά ο ΑΝΤ1. Και λέω «ξανά» γιατί το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ήρθε πρώτη φορά στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 πριν από αρκετά χρόνια, το 2007 και μάλιστα ο σταθμός του Αμαρουσίου έβγαλε τέσσερις κύκλους του.

Οπότε είναι λογικό να πούμε ότι το «Ταλέντο» επιστρέφει… σπίτι του και μάλιστα σύντομα αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου προγραμματίζεται να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 την καινούργια χρονιά, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2021.

Έτσι λοιπόν ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» και στα show συνεχίζοντας την… παράδοσή του στη συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος, αφού το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και το «Your Face Sounds Familiar» που διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις