Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελλάδα – Κροατία: «Στο δρόμο για το Μουντιάλ» με την Εθνική μας

Ελλάδα – Κροατία: «Στο δρόμο για το Μουντιάλ» με την Εθνική μας

Καθοριστικοί είναι οι δύο ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα δώσει η Εθνική μας διεκδικώντας την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Απόψε λοιπόν η καρδιά μας «χτυπά» στο Ζάγκρεμπ όπου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου θα μας βάλει στο κλίμα από τις 21:00 με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ» που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Τσαντάκης με φιλοξενούμενους τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Γιάσμινκο Βέλιτς. Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο “Μάξιμιρ” θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων και θα παρακολουθήσουμε αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Τζαβέλλα

Αμέσως μετά, στις 21:45, θα ξεκινήσει ο αγώνας σε περιγραφή του  Μανώλη Σφακάκη και με ρεπορτάζ του Νίκου Σταματέλου, ενώ μετά τη λήξη οι πρωταγωνιστές θα περάσουν από  την  κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ».

Καλεσμένος ο “Σάλπι”

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Γιάσμινκο Βέλιτς θα σχολιάσουν το αποτέλεσμα και την   εμφάνιση της Εθνικής μας Ομάδας, ενώ θα προβληθούν στιγμιότυπα από το άλλο παιχνίδι της βραδιάς για τα European Qualifiers, μεταξύ της Βόρειας Ιρλανδίας και της Ελβετίας.

Όσοι θέλουν λοιπόν απόψε θα πιάσουν θέσεις στις κερκίδες του ΣΚΑΪ για να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα που διεκδικεί το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις