Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελληνικές σειρές… next year!

Ελληνικές σειρές… next year!

Αλλαγή σχεδίων αφού το πείραμα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι ό,τι προγραμμάτιζαν για αυτή τη σεζόν πάει για next year… με κάποια στελέχη του ΣΚΑΪ να υποστηρίζουν πως καλύτερα να μην ποντάρουν στη συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος.

Έτσι λοιπόν μετά τις –δικαιολογημένα- χαμηλές πτήσεις της σειράς «Όσο έχω εσένα» στους πίνακες τηλεθέασης αποφασίστηκε πως δεν θα βγάλουν φέτος κάποια άλλη σειρά, «παγώνοντας» την παραγωγή μυθοπλασίας.

Βέβαια ευθύνη για την πορεία της έχουν κυρίως στο κανάλι του Φαλήρου που ναι μεν αποφάσισαν να βγάλουν καθημερινή σειρά αλλά χωρίς να προσέξουν –και να δώσουν- πολλά που έπρεπε για να μπορέσουν οι συντελεστές της, εμπρός και πίσω από τις κάμερες, να κάνουν αυτά που έπρεπε.

Έτσι λοιπόν προσπαθώντας να κερδίσουν τους τηλεθεατές με… πυροτεχνήματα, όπως τη συμμετοχή του Γιώργου Καπουτζίδη σε κάποια από τα επεισόδια θα την αφήσουν στον αέρα για αυτή τη σεζόν χωρίς όμως να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους κάποια άλλη σειρά.

Προς το παρόν λοιπόν στο κανάλι του Φαλήρου φαίνεται να κερδίζουν όσοι υποστηρίζουν και στηρίζουν τη συνεργασία με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής, την Acun Medya, με τα προγράμματα που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις