Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημα ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκινά να παίζει JOKER

Επίσημα ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκινά να παίζει JOKER

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται να πιάσει θέση στο τηλεοπτικό τοπίο και να προσπαθεί καθημερινά να μοιράσει χρήματα αλλά και να… εισπράξει τηλεθεάσεις για το OPEN.

Πρεμιέρα λοιπόν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου για το JOKER με τον Αλέξη Γεωργούλη και καθημερινά, στις 17:50, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του OPEN «θα υποδέχεται διαγωνιζόμενους που είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μια πρόκληση με μια σειρά από ανατροπές που κορυφώνουν την αγωνία και δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να διεκδικήσει τη μεγάλη νίκη αν συνδυάσει σωστά γνώση, τύχη και τη βοήθεια των 7 jokers!

Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους». 

Το έπαθλο στο νέο τηλεπαιχνίδι του OPEN μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ σε ένα μόλις παιχνίδι και το JOKER είναι βασισμένο σε διεθνές φορμάτ που προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Γαλλία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Πολωνία και Τουρκία.  

Τα δικαιώματα για τη χώρα μας και την Κύπρο έχει η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και όπως μαθαίνω έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι που από την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι στον αέρα του OPEN με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή να δοκιμάζεται σε έναν ακόμα ρόλο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις