Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημα «Ο πιο αδύναμος κρίκος» θα παίξει ξανά – Απολαυστικό video από τη φετινή σεζόν

Επίσημα «Ο πιο αδύναμος κρίκος» θα παίξει ξανά – Απολαυστικό video από τη φετινή σεζόν

Έπαιξε… και κέρδισε την παραμονή του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο για δεύτερη σεζόν.

Όπως έχουμε αναφέρει στο Newsit.gr «Ο πιο αδύναμος κρίκος» έχει πάρει το «πράσινο φως» από τον ΣΚΑΪ για να συνεχίσει να… κάνει παιχνίδι και όπως αναφέρει επίσημα ο σταθμός του Φαλήρου «περιμένει τους επόμενους παίκτες που θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις αλλά και το καυστικό χιούμορ του Τάσου Τρύφωνος.

150 ερωτήσεις γενικών γνώσεων σε κάθε επεισόδιο. Οκτώ τολμηροί παίκτες που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση του χρόνου. Ένας “αιχμηρός” παρουσιαστής που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αμέτρητες απαντήσεις και ατάκες που γίνονται viral. «Ποιον σκότωσε ο Έκτορας στον Τρωικό Πόλεμο;» – «Τι είναι τα φιόρδ;» – «Ποια είναι η αγαπημένη του Ταρζάν;» – «Πού βρίσκεται το Πόρτο;». Για κάποιους είναι εύκολο να απαντήσουν, για κάποιους άλλους αποδεικνύεται μεγάλη περιπέτεια. Ποιος θα πάει στον τελικό και ποιος θα είναι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος;»

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος και να βρεθούν απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 2111885595 ή στο adinamoskrikos.skaitv.gr

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις απαντήσεις των παικτών της προηγούμενης σεζόν που άφησαν άφωνο τον Τάσο και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις