Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημες και ανεπίσημες αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του ΣΚΑΪ

Επίσημες και ανεπίσημες αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του ΣΚΑΪ

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και ενόψει της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου του «Survivor» ο ΣΚΑΪ συνεχίζει τις προσπάθειες να «χτίσει» νέα ηγετική πυραμίδα.

Μετά την αποχώρηση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη από τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού αλλά και άλλων στελεχών από τη διεύθυνση προγράμματος η διοίκηση του ΣΚΑΪ αναζήτησε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το «στρατηγείο» του.

Έτσι την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο   Θοδωρής Κωσταρίδης  αναλαμβάνει  Οικονομικός Διευθυντής των εταιριών του Ομίλου ΣΚΑΪ, ενώ ο Χρήστος Κόμπος  βρέθηκε στη θέση του  Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Αυτές τις μέρες αναμένεται και επίσημα να αναλάβει ο Δημήτρης Φίλης που εργαζόταν στο MEGA ως υπεύθυνος προγραμματισμού, θέση την οποία φαίνεται ότι θα αναλάβει και στο κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο, εκτός από τις πιο πάνω επίσημες αλλαγές υπάρχει και μία που προς το παρόν παραμένει ανεπίσημη και αφορά τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ, θέση την οποία θα αναλάβει ο Λοΐζος Ξενόπουλος ο οποίος είχε αναλάβει την αντίστοιχη θέση στο MEGAμετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου. Και λέω «ανεπίσημα» καθώς αν και τον τελευταίο καιρό, μετά την αποχώρηση της Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ, ο Ξενόπουλος έχει κάνει αρκετές επαφές για λογαριασμό του σταθμού, υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες με το MEGA που φαίνεται να καθυστερούν την «επίσημη ανακοίνωση».

Έτσι λοιπόν, αν και το κανάλι του Φαλήρου εμφανίζεται «ακέφαλο» στη διεύθυνση προγράμματος όλα δείχνουν ότι η ανάληψη των καθηκόντων… επίσημα θα γίνει τον επόμενο μήνα. Βέβαια δεν αποκλείεται η πορεία του ΣΚΑΪ τους επόμενους μήνες να δρομολογήσει κι άλλες αλλαγές που ίσως κανείς στο Φάληρο δεν τις περιμένει…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις