Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρατεύουν τον Γιώργο Καπουτζίδη –Σε ρόλο έκπληξη ο δημοφιλής δημιουργός

Επιστρατεύουν τον Γιώργο Καπουτζίδη –Σε ρόλο έκπληξη ο δημοφιλής δημιουργός

Είναι από τα δυνατά «χαρτιά» και όπως είναι λογικό τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να τον… επιστρατεύσουν.

Έτσι λοιπόν εκτός από τη θέση του στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και στην παρουσίαση του «Voice» ο Γιώργος Καπουτζίδης αναλαμβάνει κι άλλο ρόλο για το κανάλι του Φαλήρου.

Ενώ έχουν γραφτεί πολλά κι έχουν ακουστεί πολύ περισσότερα για το τι θα κάνει ο δημοφιλής δημιουργός η αλήθεια είναι ότι ανάλαβε το ρόλο του… διασώστη. Τι εννοώ; Να σώσει τη σειρά του καναλιού που για πολλούς λόγους δεν γνωρίζει την ανταπόκριση των τηλεθεατών που επιθυμούσαν στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την καθημερινή σειρά «Όσο έχω εσένα» που πολύ σύντομα ο Καπουτζίδης θα βρεθεί ως μία από τις ιδιότητές του, αυτή του ηθοποιού. Έτσι ο δημοφιλής δημιουργός θα είναι special guest στη σειρά για πέντε περίπου επεισόδια μπας και ξεκολλήσει η σειρά από τις χαμηλές πτήσεις που κάνει στους πίνακες τηλεθέασης.

Είναι λοιπόν εμφανές ότι ο Καπουτζίδης εκτός από το ρόλο του μπροστά στις κάμερες αναλαμβάνει και το ρόλο… διασώστη, ή… δούρειου ίππου αφού τα στελέχη του ΣΚΑΪ ευελπιστούν ότι λόγω αυτού θα μπουν οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τη σειρά τους και θα συνεχίσουν  να την παρακολουθούν και αφού θα έχει ολοκληρώσει την εμφάνισή του! Βέβαια ίσως θα έπρεπε να αναζητήσουν την πραγματική αιτία που η σειρά «Όσο έχω εσένα» δεν έχει τους τηλεθεατές μαζί της, αλλά μάλλον τα στελέχη του ΣΚΑΪ προτιμούν πιο… εύκολες –και οικονομικές, βεβαίως, βεβαίως- λύσεις…!

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις