Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει η αγαπημένη κωμική σειρά!

Επιστρέφει η αγαπημένη κωμική σειρά!

Μία ακόμα αγαπημένη και πετυχημένη στη «μάχη» της τηλεθέασης σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Άλλωστε τα ίδια στελέχη, που τότε ήταν στο MEGA, την είχαν επιλέξει να έρθει και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από το κανάλι της Μεσογείων αλλά τώρα, επέλεξαν ο καινούργιος κύκλος της, να βγει από το κανάλι του Φαλήρου…!

Εκτός λοιπόν από τις σειρές «Λόγω τιμής» και «Κόκκινο δωμάτιο» που είχαν βγει από το MEGA και τώρα, θα δούμε τα καινούργια επεισόδια από τον ΣΚΑΪ, τα στελέχη του σταθμού έδωσαν το «πράσινο φως» για την «αναβίωση» μίας ακόμα σειράς. Πρόκειται για την «Πολυκατοικία» που… λειτούργησε με επιτυχία επί τρεις σεζόν για το κανάλι της Μεσογείων αλλά τώρα, με καινούργια επεισόδια και νέους ήρωες είναι έτοιμη να ανοίξει ξανά τις πόρτες της για να μπουν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο καινούργιος κύκλος της κωμικής σειράς είναι λοιπόν με νέους ήρωες και η πρωτότυπη ισπανική σειρά έχει γνωρίσει επιτυχία σε όποια χώρα έχει προβληθεί όπως έγινε και με τον πρώτο, που προβλήθηκε τρεις σεζόν από το MEGA. Τώρα λοιπόν τα δικαιώματά της τα απέκτησε ο ΣΚΑΪ με σκοπό να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα την επόμενη σεζόν και με την επιθυμία να περάσουν οι τηλεθεατές καλά όπως έγινε και τις προηγούμενες σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις