Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει και βάζει στον «πάγο»

Επιστρέφει και βάζει στον «πάγο»

Συσκέψεις επί συσκέψεων… προγραμματισμός… αλλαγές… και ξανά αλλαγές…! Και εκεί που ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν… μπαίνουν στον πάγο μέχρι νεωτέρας…!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη για το κανάλι του Αμαρουσίου που πρέπει να κερδίσει ξανά τους τηλεθεατές που –δικαιολογημένα- του γύρισαν την πλάτη.

Τα λάθη που έκαναν στον ΑΝΤ1 στην αρχή της χρονιάς είχαν ως αποτέλεσμα ο σταθμός να σημειώνει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και τώρα πλέον να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, απειλούμενο ακόμα και από το MEGA που προβάλλει μόνο σειρές σε επανάληψη. Με τα μανίκια σηκωμένα λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη σχέση τους με το τηλεοπτικό κοινό ακόμα και με «όπλα» που δεν πέτυχαν όπως πίστευαν, αφού βεβαίως δεν έτυχαν ανάλογης προσοχής. Ο λόγος για το «Nomads», το ριάλιτι επιβίωσης που βγήκε στις αρχές της προηγούμενης σεζόν με πολλά… πάρα πολλά λάθη και έτσι δεν έφερε τα ζητούμενα αποτελέσματα. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 όμως έχουν βάλει πάλι στο τραπέζι το «Nomads» αλλά με πολλές αλλαγές από αυτό που είχαν κάνει την προηγούμενη σεζόν, πιστεύοντας ότι αν γίνει έτσι όπως πρέπει να γίνει θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Βέβαια η επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης θα προκαλέσει αλλαγές βάζοντας στον «πάγο» άλλα προγράμματα που σχεδίαζαν για την αρχή της επόμενης σεζόν, όπως το «Wall» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού ο παρουσιαστής θα αναλάβει το ριάλιτι επιβίωσης. Στον «πάγο» όμως ενδέχεται να μπει και το «Greek Ninja», θεωρώντας πως θα πέσει πολύ… action στη συχνότητα και θα πρέπει να κρατήσουν το καινούργιο τους απόκτημα για το δεύτερο μέρος της επόμενης σεζόν, όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος του «Nomads».

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον επόμενο μήνα αλλά προς το παρόν το ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τα υπόλοιπα για να περάσει στο στάδιο παραγωγής και μαζί με τις καινούργιες σειρές που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 να είναι τα «όπλα» τους για το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις