Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει στα δελτία ειδήσεων;

Epsilon όνομα

Σε συζητήσεις και επαφές βρίσκονται αυτή την περίοδο στελέχη του EPSILON για το «χτίσιμο» του προγράμματος της επόμενης σεζόν.

Εκτός από τις ψυχαγωγικές εκπομπές σημαντικό ρόλος θα δοθεί και στον ενημερωτικό τομέα και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος ανέλαβε «τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης», όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν στην ανακοίνωση του σταθμού.

Στο πλαίσιο του «χτισίματος» λοιπόν έχουν γίνει ορισμένες επαφές με πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τα δελτία ειδήσεων του σταθμού. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μία από αυτές τις επαφές είναι με τη Λίνα Δρούγκα, τη δημοσιογράφο που παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο MEGA.

Οι επαφές με τη δημοσιογράφο είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο πλευρές συζητούν για να αναλάβει το καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του EPSILON. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από τις εξελίξεις στο κανάλι της Μεσογείων αλλά αν τελικά ευοδωθεί η συνεργασία του EPSILON τότε την επόμενη σεζόν η Λίνα Δρούγκα θα αναλάβει την παρουσίαση των καθημερινών δελτίων ειδήσεων το μεσημέρι. Κι η επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο θα είναι ευχάριστη εξέλιξη καθώς είναι από τα πρόσωπα που «υπηρετεί» το χώρο της ενημέρωσης με συνέπεια και σεβασμό.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι για την παρουσίαση του καθημερινού βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων έχουν γίνει επαφές στελεχών του EPSILON τόσο με πρόσωπα που έχουν προϋπηρεσία στην παρουσίαση όσο και με ορισμένα που πιστεύουν ότι μπορεί να δοκιμαστούν στη συγκεκριμένη θέση…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις