Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι – Ποιος θα το παρουσιάσει

Επιστρέφει το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι – Ποιος θα το παρουσιάσει

Έχει γράψει… πολλά χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό τοπίο σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις στο κοντέρ του! Αυτή τη φορά λοιπόν επιστρέφει αλλά από άλλη συχνότητα (MEGA) και μάλιστα με καινούργιο παρουσιαστή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από χρόνια το MEGA πρόβαλε το «Taxi Girl» με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο τιμόνι που όσοι έμπαιναν στο ταξί της έπρεπε να απαντήσουν σωστά για να αποβιβαστούν έχοντας κερδίσει αρκετά ευρώπουλα.

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι λοιπόν είχαν βάλει αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί στο μάτι αλλά αυτός που κατάφερε να το πάρει για το δικό του… στόλο είναι ο ΑΝΤ1 με σκοπό μάλιστα να το βγάλει στον αέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο το «Taxi Girl» στην επιστροφή του μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα γίνει «Taxi Boy» αφού στο τιμόνι του αυτή τη φορά θα κάθεται ο Stand up Comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας που έχει κάνει πολλά… χιλιόμετρα στο stand up comedy, όπως και στο ραδιόφωνο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές σάτιρας.

Έτσι λοιπόν ο stand up comedian με το χιούμορ του… ρεζέρβα θα είναι αυτός που θα αναλάβει να… τρέξει το «Taxi» του ΑΝΤ1 και να… μοιράσει χρήμα σε όσους απαντήσουν σωστά.

Στόχος μάλιστα του σταθμού είναι τα γυρίσματα να γίνουν Αύγουστο και Σεπτέμβριο ώστε να έχουν ετοιμάσει επεισόδια για… παν ενδεχόμενο. Οπότε αν όλα πάνε καλά τότε στις αρχές της επόμενης σεζόν ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα σκάσει… ρόδες στο τηλεοπτικό τοπίο ως «Taxi Boy» μοιράζοντας ευρώ αλλά και γέλιο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις