Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρωτας φυγάς: Η Πέμη Ζούνη σε ρόλο έκπληξη

Έρωτας φυγάς: Η Πέμη Ζούνη σε ρόλο έκπληξη
Φωτογραφία Αρχείου

Στη μυθοπλασία θα επενδύσει την ερχόμενη σεζόν και το ΟΡΕΝ και μάλιστα σε σειρές εποχής, ή μάλλον εποχών αφού οι ιστορίες τους θα εξελίσσονται σε διαφορετικές περιόδους.

Εκτός από «Το κόκκινο ποτάμι: η συνέχεια» που με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη θα μας μεταφέρει στη συνέχεια της ιστορίας της επιτυχημένης σειράς, στο OPEN θα βγάλουν και τη μεταφορά στα καθ’ ημάς της «Bir Zamanlar Cukurova (μετ: Κάποτε στην Τσουκούροβα) με την ιστορία της να έρχεται από την Τουρκία έχοντας σημειώσει… και συνεχίζοντας να σημειώνει… μεγάλη επιτυχία.

Το σενάριο… και δεν λέω «απόδοση» καθώς θα αλλάξουν πολλά… υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και στο επίκεντρο ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι που τη δεκαετία του ’50 αναγκάζεται να το σκάσει από την Αθήνα όταν ο νέος έκανε φόνο υπερασπιζόμενος τη ζωή της συντρόφου του. Έτσι, περιπλανώμενοι φυγάδες, θα καταλήξουν σε ένα μέρος στην επαρχία όπου βρίσκεται ένα τεράστιο χτήμα, περιουσία μίας πολύ πλούσιας… ραδιούργας και δολοπλόκας… αρχόντισσας που καλοβλέπει τη νέα για νύφη της. Κι εκεί αρχίζει… το δράμα, οι δολοπλοκίες, οι ίντριγκες, τα πάθη και τα λάθη… με τους δύο νέους να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα πολλά εμπόδια.

Τίτλος της σειράς «Έρωτας φυγάς» και τη σκηνοθεσία όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ θα αναλάβει ο έμπειρος Βασίλης Τσελεμέγκος που αυτή την περίοδο κάνει κάστινγκ για τους ήρωες της σειράς. Ωστόσο τον πρωταγωνιστικό ρόλο της πλούσιας… ραδιούργας κλπ κλπ… αρχόντισσας θα υποδυθεί η Πέμη Ζούνη. Η σπουδαία ηθοποιός λοιπόν θα είναι το πρόσωπο που σίγουρα πολλοί θα… αντιπαθήσουν την επόμενη σεζόν αφού ο χαρακτήρας της ηρωίδας είναι… τα είπαμε, πανούργα, ραδιούργα… κλπ κλπ.

Η σειρά Έρωτας Φυγάς προγραμματίζεται να βγει στον αέρα του ΟΡΕΝ στις αρχές της νέας σεζόν… βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από τις πολιτικές εξελίξεις… και να περιμένει τους τηλεθεατές καθημερινά… πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις