Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρωτας φυγάς: Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1

Έρωτας φυγάς: Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1

Θολό παραμένει ακόμα το τοπίο για το μέλλον του «Έρωτα φυγά» παρά τις αναρτήσεις συντελεστών της σειράς. Ακόμη και αυτή την ώρα συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1.

Μετά τη διακοπή προβολή της σειράς από το OPEN, η εταιρία παραγωγής με τη σύμφωνη γνώμη του καναλίου της Παιανίας, ξεκίνησε επαφές με τον ΑΝΤ1 για να «μετακομίσει» ο «Έρωτας φυγάς».

Έτσι ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες όμως βρίσκουν “αγκάθι” στην προβολή των επεισοδίων, καθώς ο ΑΝΤ1 επιθυμεί η σειρά να μεταδίδεται δυο φορές την εβδομάδα, προκειμένου να ανταπεξέλθει και στο υψηλό κόστος παραγωγής της.

Αυτό φαίνεται ότι είναι εμπόδιο για την εταιρία παραγωγής, που επιθυμεί καθημερινή προβολή και έγκριση από τον ΑΝΤ1 για παραγωγή περισσότερων επεισοδίων. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες η πρόταση που έπεσε σήμερα στο τραπέζι είναι ο «Έρωτας φυγάς» να προβάλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. 

Το αν θα βγει «λευκός καπνός» και θα υπάρξει συμφωνία με τον ΑΝΤ1 είναι στο χέρι της εταιρίας παραγωγής του «Έρωτα φυγά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις