Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται η «Έξαψη» στο MEGA (pics)

Έρχεται η «Έξαψη» στο MEGA (pics)

Καινούργια σειρά που αναμένεται να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού οι συντελεστές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, εγγυώνται για MEGA-λη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο που το σενάριο της Τίνας Καμπίτση διεκδικούσε και άλλος τηλεοπτικός σταθμός, αλλά τελικά η πετυχημένη σεναριογράφος για την καινούργια της δουλειά που έχει τίτλο «Έξαψη» έκλεισε με το MEGA.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έγινε και η πρώτη συνάντηση των συντελεστών της νέας σειράς του MEGA, ξεκινώντας την ανάγνωση του σεναρίου, παρουσία βεβαίως της Τίνας Καμπίτση, αλλά και του σκηνοθέτη Βασίλη Τσελεμέγκου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ηθοποιοί που έχουν αποδείξει ότι είναι mega-λων υποκριτικών δυνατοτήτων, όπως οι Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Κίμων Κουρής, Κώστας Κάππας, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Νίκος Νικολάου και βέβαια η Γιούλικα Σκαφιδά!

Η «Έξαψη» είναι ένα ερωτικό αστυνομικό δράμα με τους πρωταγωνιστές της να γίνονται έρμαια των παθών τους! Η ιστορία της Τίνας Καμπίτση διαδραματίζεται στην υπέροχη πόλη του Ναυπλίου ξεκινώντας όταν ο Αλέξανδρος (Τάσος Νούσιας) επισκέπτεται για καλοκαιρινές διακοπές το πατρικό της συζύγου του, Εβίτας (Ιωάννα Παππά). 

Κι εκεί… πολλά θα ανατραπούν οδηγώντας τους πρωταγωνιστές της σε ερωτική έξαψη με τα πάθη τους να καταλήγουν σε λάθη, λάθη που πολλοί θα πληρώσουν… ακόμα και αν δεν ευθύνονται!

Τα γυρίσματα της «Έξαψης» θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Ναύπλιο αλλά και στη Δημητσάνα και η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο MEGA τον ερχόμενο μήνα με σκοπό να προκαλέσει και… έξαψη στο τηλεοπτικό κοινό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις