Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται το Greece’s Next Top Model – Πρεμιέρα για το ριάλιτι του STAR

Έρχεται το Greece’s Next Top Model – Πρεμιέρα για το ριάλιτι του STAR

Παίρνουν θέση και σε λίγες ημέρες θα πατήσουν την τηλεοπτική πασαρέλα για να κριθούν από τους τηλεθεατές. Αρκετά νωρίς για τα τηλεοπτικά δεδομένα το STAR εγκαινιάζει το νέο πρόγραμμά του στο prime time ξεκινώντας να προβάλλει το καινούργιο απόκτημά του, το Next Top Model.

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν το ριάλιτι μόδας κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Κηφισιάς με την ελπίδα να κερδίσει τους τηλεθεατές. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το τρέιλερ για την πρεμιέρα είναι μοντέρνο προϊδεάζοντάς μας ότι το Greece’s Next Top Model δεν θα είναι πολύ… ριάλιτι, όπως είναι της τηλεοπτικής… μοδός αλλά θα ασχοληθεί και με την αισθητική της μόδας.

Όπως ανέφερε και το σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού:

«Το Greece’s Next Top Model αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μέσα από σκληρή εκπαίδευση, ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς και επαγγελματική αξιολόγηση από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας, τα 20 κορίτσια της τελικής φάσης θα έρθουν αντιμέτωπα με την αθέατη πραγματικότητα του modelling.

Οι φωτογραφίσεις των περιοδικών, τα διαφημιστικά σποτ και τα flash της δημοσιότητας αποτελούν μόνο το λαμπερό περιτύλιγμα του GNTM.

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους. Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται οι: Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Σε λίγες ημέρες λοιπόν, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου το Next Top Model κάνει πρεμιέρα για τρίτη φορά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του STAR με σκοπό να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, μέχρι να αναδειχθεί η νικήτρια που θα κερδίσει «ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις