Μελάς Βlog

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ POST

Έρχεται το Βινύλιο κι όλα τα άλλα είναι ράδιο αρβύλα!

Ευχάριστη έκπληξη τη φετινή σεζόν η επιστροφή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στο τηλεοπτικό τοπίο. Αναμφισβήτητα η απόφαση του OPENνα διεκδικήσει και να κερδίσει τελικά τον Αντώνη Κανάκη με την ομάδα του στο πρόγραμμά τους αποδείχτηκε πολύ σωστή, όπως και η απόφαση η σατιρική εκπομπή να ενταχθεί στην καθημερινή ζώνη και μάλιστα απέναντι σε κεντρικά δελτία ειδήσεων. Έτσι η σατιρική και πρωτότυπη «ματιά» στην επικαιρότητα από τη θεσσαλονικιώτικη παρέα σημειώνει καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι της Παιανίας.

Εκτός όμως από την Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης έχει δημιουργήσει και μία ακόμα εκπομπή, το Βινύλιο, που έχει επίσης αγαπηθεί από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τον τελευταίο καιρό όμως υπήρξαν διάφορες φήμες για ρήξη του Κανάκη με το OPEN, αναφέροντας μάλιστα πως το Βινύλιο δεν θα βγει στον αέρα, σενάριο που τελικά είναι εντελώς… ράδιο αρβύλα!

Κατ’ αρχάς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι σχέσεις του Κανάκη με το ΟΡΕΝ παραμένουν άριστες, έχοντας μάλιστα αποφασίσει πως το Βινύλιο θα αρχίσει σύντομα να παίζει στο τηλεοπτικό τοπίο. Το δυσάρεστο είναι ότι λόγω του όγκου εργασίας και προετοιμασίας της καθημερινής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο θα παίζει… αρχικά ελπίζουμε… μόνο μία φορά τη βδομάδα.

Και λέω «αρχικά» γιατί και ο Κανάκης αλλά και ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμούν να βγαίνει τουλάχιστον δύο ημέρες, αλλά προς το παρόν και για να μην καθυστερήσει περισσότερο η επιστροφή της βραδινής μουσικής εκπομπής θα ξεκινήσει να μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα. Μπορεί ακόμα να μην έχει οριστικοποιηθεί η μέρα αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το Βινύλιο θα αρχίσει να παίζει στον τηλεοπτικό αέρα του ΟΡΕΝ μέσα στο μήνα, τη γνώριμή του ώρα, δηλαδή κάπου μετά τις 11 το βράδυ καλώντας τους τηλεθεατές να περάσουν ευχάριστα την αλλαγή της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας

Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας

Συμμαχίες, ανατροπές, κόντρες και σχέδια με κάποια από αυτά να έχουν θετική εξέλιξη αλλά ορισμένα να προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις… για πολλούς. Η ζωή στο Διαφάνι ... Διαβάστε περισσότερα