Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμαστείτε για Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ετοιμαστείτε για Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Εδώ και πέντε σεζόν συγκέντρωνε καθημερινά πολλούς τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αναμενόμενο λοιπόν ο σταθμός του Αμαρουσίου να δώσει το πράσινο φως στη Ζέτα Μακρυπούλια να συνεχίζει να… ρουκζουκάρει με τους παίκτες για μία ακόμα σεζόν.

Όπως λοιπόν αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού: «Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» επιστρέφει για 6η χρονιά  με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια στα «decks» του αγαπημένου παιχνιδιού.

Και αυτή τη σεζόν,  χορεύουμε, γελάμε, διασκεδάζουμε και… ρουκζουκάρουμε με αγαπημένα παιχνίδια, κόντρες αντιπάλων, αλλά και πολλές ανατροπές.

Το διασκεδαστικό «Μας κούφανες» έρχεται ξανά για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε versus παιχνίδια στο «Photo Quiz» και στο «Ρουκζουκόλεξο» με τους παίκτες να δοκιμάζουν τις γνώσεις, τη γρήγορη σκέψη τους, αλλά και την ταχύτητά τους στο… buzzer.»

Σύντομα λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια θα ξεκινήσει να ρουκζουκάρει καθημερινά με τους παίκτες που θα διεκδικούν διασκεδάζοντας το χρηματικό έπαθλο, ενώ μία φορά τη βδομάδα στο ROUK ZOUK Special καλεσμένοι της από το χώρο του θεάματος θα παίζουν για να συγκεντρωθούν χρήματα για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις