Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζονται για το πρωινό του MEGA

Ετοιμάζονται για το πρωινό του MEGA

Περίοδος προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν με πρόσωπα να πάνε και να έρχονται… από κανάλι σε κανάλι. Την επόμενη σεζόν θα δούμε πρόσωπα σε διαφορετικά κανάλια από αυτά που ήταν τη φετινή αλλά και πολλά καινούργια να δοκιμάζονται. Με δύο καινούργια πρόσωπα λοιπόν φαίνεται ότι «χτίζει» το MEGA την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που θέλει να βγάλει την επόμενη σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι για τη συγκεκριμένη εκπομπή στο MEGA υπήρξαν πολλοί υποψήφιοι… και εξακολουθούν να υπάρχουν… αλλά δύο από αυτούς είναι πολύ κοντά στο να πάρουν το… χρίσμα και να βρεθούν στο «τιμόνι» της.

Ο λόγος για την ηθοποιό Δανάη Μπάρκα που έχει πάρει πολλά από τα χαρίσματα της μητέρας της, της Βίκυς Σταυροπούλου, διαθέτοντας ετοιμολογία και χιούμορ, δύο λόγοι που την έχουν φέρει πολύ ψηλά στη λίστα των υποψηφίων. Το άλλο πρόσωπο έχει εργαστεί και στην τηλεόραση, πίσω από τις κάμερες, αλλά έχει το δικό του διαδικτυακό κανάλι με αρκετούς «ακολούθους». Το όνομά του Φίλιππος Ιωάννου που στο YouTube…. κυκλοφορεί ως «Fipster» και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες στη διαδικτυακή εκπομπή του συναντήθηκε με τη Δανάη Μπάρκα και τα είπαν… κάνοντας ίσως και πρόβα για τη μελλοντική συνεργασία τους.

Οι δύο τους λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Ιωάννου είναι οι επικρατέστεροι για να αναλάβουν την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής που ετοιμάζει το MEGA για την καινούργια σεζόν.

Ωστόσο η διοίκηση του σταθμού συναντά ακόμα πρόσωπα και τον επόμενο μήνα θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι αυτοί που θα λένε την «καλημέρα» στην ψυχαγωγική εκπομπή που όπως μάλιστα λέγεται θα ξεκινά αρκετά πιο νωρίς από τις 10 ώστε να… προλαβαίνει και τον ανταγωνισμό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις