Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζονται να ανοίξουν το σπίτι του Fame Story – Το MEGA-λο στοίχημα για το ριάλιτι

Ετοιμάζονται να ανοίξουν το σπίτι του Fame Story – Το MEGA-λο στοίχημα για το ριάλιτι

Στο τραπέζι, ή μάλλον σε άλλο τραπέζι, αυτό του MEGA, βρίσκεται για μία ακόμα σεζόν το γνωστό τραγουδιστικό ριάλιτι, Fame Story.

Μετά την… – δεν την λες και επιτυχημένη! – … τελευταία παρουσία του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα πίστευε κάποιος πως το ριάλιτι, Fame Story, θα επανέλθει στη χώρα μας αφού περάσουν κάποια χρόνια, μπας και ξεχαστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το τραγουδιστικό ριάλιτι βρίσκεται πλέον στο τραπέζι του MEGA και μελετάται προσεχτικά… αρχικά το κόστος του… εξετάζοντας να βγει στον αέρα την καινούργια χρονιά.

Φαίνεται μάλιστα πως για κάποια στελέχη του σταθμού, το Fame Story είναι και ως στοίχημα, ώστε να αποδείξουν ότι μετά το… – δεν το λες επίσης, επιτυχημένο! – … X Factor μπορούν να κάνουν το τραγουδιστικό ριάλιτι καλύτερα από αυτό που έβγαλε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, επιθυμία της διοίκησης του σταθμού είναι το live του Fame Story να παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου για να το κάνει πιο… σόου, αλλά εννοείται πως θα χρειαστεί να βρουν μέλη επιτροπής πιο… πρόθυμα και έμπειρα στο χειρισμό του ριάλιτι.

Αυτή την περίοδο λοιπόν, το κοστολόγιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο μελέτης και τον επόμενο μήνα, τον Αύγουστο, αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις ώστε, αν δοθεί το «πράσινο φως» να ξεκινήσουν οι πολύχρονες απαραίτητες εργασίες, τόσο για τα κάστινγκ, όσο και για το χτίσιμο της σχολής και του σπιτιού για τους διαγωνιζόμενους.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον, αν το MEGA αποφασίσει τελικά να εγκρίνει την επιστροφή του Fame Story κερδίσουν και το στοίχημα, απέναντι στον ΣΚΑΪ, αλλά και να δείξουν ότι το X Factor… ήταν μία κακιά… παραγωγικά «στιγμή» τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις