Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν ψήσιμο ενώ… “ψήνουν” γνωστό παρουσιαστή

Ετοιμάζουν ψήσιμο ενώ… “ψήνουν” γνωστό παρουσιαστή

Περίοδος… ψησίματος στους τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς από τώρα μελετούν τα προγράμματα της επόμενης σεζόν. Φαίνεται λοιπόν ότι στο κανάλι της Κάντζας έχουν σκοπό το ψήσιμο να το θέσουν και σε… διαγωνιστικό πλαίσιο!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ALPHA εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός πολύ γνωστού ριάλιτι μαγειρικής, του «Bake of», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να πείσουν τους κριτές για την ικανότητά τους στο ψήσιμο!

Το «Bake of» είναι ένα πολύ πετυχημένο αγγλικής προέλευσης ριάλιτι μαγειρικής, ή για να το θέσω πιο σωστά… ριάλιτι ψησίματος που έχει καταφέρει να «ψήσει» τους τηλεθεατές σε όποια χώρα έχει προβληθεί κυρίως λόγω της εικόνας καθώς τα γυρίσματα γίνονται σε εντυπωσιακούς και κυρίως εξωτερικούς χώρους. Πρόκειται για μία υψηλού κόστους παραγωγή και για αυτό ενώ πολλοί στο παρελθόν την ήθελαν την άφηναν στην άκρη φοβούμενοι μην… καούν οικονομικά. Φαίνεται όμως ότι τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να το ρισκάρουν και απόκτησαν τα δικαιώματα του ριάλιτι ενώ φαίνεται ότι τα… ψήνουν και με γνωστό παρουσιαστή που προς το παρόν… ανήκει αλλού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου επικρατέστερος για να αναλάβει την παρουσίαση του «Bake of» στον ALPHA είναι ο Άκης Πετρετζίκης που αυτή την περίοδο συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ.  

Βέβαια η συζήτηση των στελεχών του ALPHA με τον γνωστό σεφ για το «Bake of» έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά, πριν από έναν περίπου χρόνο, με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού μαγειρικής «Ready, Steady, Cook» που παρουσίαζε στο κανάλι της Κάντζας. Ο Πετρετζίκης είχε δει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το είχε προτείνει στα στελέχη του σταθμού αλλά τότε το απέρριψαν λόγω και του υψηλού κόστους αλλά και των άλλων προτεραιοτήτων τους. Τελικά όμως όπως αποδεικνύεται όλον αυτόν τον καιρό το… έψηναν και πρόσφατα απέκτησαν επίσημα τα δικαιώματά του για τη χώρα μας ενώ όπως μαθαίνω έχουν ήδη ξεκινήσει και το… ψήσιμο με τον γνωστό σεφ θέλοντας να το «σερβίρουν» στο τηλεοπτικό κοινό στην αρχή της επόμενης σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις