Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν τις «Μύγες»

Ετοιμάζουν τις «Μύγες»

Δικό τους χώρο στο τηλεοπτικό τοπίο φαίνεται ότι θα αποκτήσουν την επόμενη σεζόν για να… πετάξουν μόνοι τους ελπίζοντας να σημειώσουν υψηλές πτήσεις και στους πίνακες τηλεθέασης.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr την επόμενη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κάνει αρκετές αλλαγές στην εκπομπή του «The 2Night Show» που μπορεί να έκλεισε τη σεζόν με υψηλά νούμερα αλλά η επιτυχία της εκπομπής βασίστηκε κυρίως στις υψηλές τηλεθεάσεις που εισέπραττε από τις «Άγριες Μέλισσες».

Έτσι λοιπόν ο Άρνι επιβάλλεται να κάνει αλλαγές αφού άλλωστε την επόμενη σεζόν ο ανταγωνισμός θα είναι πιο σκληρός. Στην εκπομπή του μάλιστα δεν θα έχει τις «Μύγες», δηλαδή τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Θανάση Πασσά και Νικόλα Ράπτη, ενώ μάλιστα η διοίκηση του ΑΝΤ1 σκέφτεται να τους δώσει δικό τους χώρο στο πρόγραμμα του σταθμού.

Η σκέψη που έχουν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι η δημιουργία μίας πρωτότυπης σατυρικής εκπομπής… πέρα όμως από την επικαιρότητα και την ειδησεογραφία. Οι τρεις «Μύγες» θα… τσιμπάνε θέματα που μπορεί να απασχολούν πολλούς, από την καθημερινότητα μέχρι γενικότερα τη ζωή, μεταλλάσσοντάς τα σε κωμικά σκετσάκια, αποδεικνύοντας πως όλα έχουν μία κωμική ματιά.

Η εκπομπή είναι ακόμα στη… γέννησή της, δηλαδή ακόμα σχεδιάζεται αλλά σκοπός του ΑΝΤ1 είναι μία φορά τη βδομάδα στη latenight ζώνη να βρεθούν οι «Μύγες» και να προσφέρουν γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, ελπίζοντας ότι και στο κανάλι του Αμαρουσίου θα… γελούν όταν βλέπουν τις μετρήσεις τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις