Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision: η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής

Eurovision: η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής

Μετά από αρκετό καιρό και πολλά… παρατράγουδα ακούσαμε το τραγούδι «Όνειρό μου» με τη Γιάννα Τερζή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Απόψε λοιπόν, στις 10, θα δούμε και το video clip του τραγουδιού μέσα από την εκπομπή «Στο δρόμο για τη Λισαβόνα» που θα προβληθεί από την ΕΡΤ1. Η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε προχθές με παρουσιαστές τους DUO FINA, τον Γιάννη και Τάκη Φίνα και στο πλατό εκτός από τη Γιάννα Τερζή ήταν οι υπόλοιποι δημιουργοί του τραγουδιού, συνεργάτες της, αλλά και φίλοι του διαγωνισμού τραγουδιού.

Σε ένα… πτωχό, για να το θέσω κομψά, σκηνικό η ΕΡΤ μαγνητοσκόπησε την εκπομπή και το αποτέλεσμα θα το παρακολουθήσουμε σε μία «σεμνή και λιτή εκπομπή»! Είναι σαφές ότι η ΕΡΤ δεν θέλει να… προκαλεί με περιττά έξοδα, ακόμα και αν με ορισμένα προϊόντα, όπως το διαγωνισμό τραγουδιού, θα μπορούσε να κερδίσει και χρήματα και τηλεθεατές. Αλλά στην πρώτη περίπτωση… εξυπηρετείται με το ανταποδοτικό τέλος-χαράτσι ενώ η δεύτερη περίπτωση έχουν αποδείξει ποικιλοτρόπως ότι δεν τους ενδιαφέρει. Ενώ λοιπόν το «πανηγυράκι» όπως το ονομάζουν, σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό κανάλι θα ήταν «γιορτή και show» στην ΕΡΤ ακολούθησαν τη γραμμή «εκπομπούλα είναι θα περάσει» παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των λίγων συντελεστών της.

Το αποτέλεσμα θα του παρακολουθήσουμε απόψε, στις 10, με την ΕΡΤ1 να βάζει τους τηλεθεατές «Στο δρόμο για τη Λισαβόνα» έχοντας αποφασίσει να τον αφήσουν… χωματόδρομο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις