Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ευχάριστες αλλαγές για την «Αγγελική»

Ευχάριστες αλλαγές για την «Αγγελική»

Πρόκειται για μία πολύ καλή σειρά που όμως… χάνεται λόγω του σκληρού ανταγωνισμού αλλά και του… κακού προγραμματισμού. Ίσως λοιπόν, μετά την απόφαση που έχουν πάρει στον ALPHA να μπορέσουν περισσότεροι τηλεθεατές να την παρακολουθήσουν και η «Αγγελική» να βρει τη θέση που της αξίζει στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του ALPHA έδωσε εντολή να ετοιμάζονται πλέον ωριαία επεισόδια, προϊδεάζοντας έτσι πως σκέφτονται να αλλάξει ο προγραμματισμός της σειράς και να μεταδίδεται πλέον περισσότερες ημέρες τη βδομάδα με μικρότερης διάρκειας επεισόδια. Η αλλαγή αυτή θα ευχαριστήσει σίγουρα πολλούς τηλεθεατές που… διχάζονται μετά την πρώτη ώρα προβολής της με πολλούς από αυτούς να… τσιμπιούνται από τις «Άγριες Μέλισσες» και να ζαπάρουν καταλήγοντας στην πολύ καλή σειρά του ΑΝΤ1 που παρακολουθούν από την περυσινή σεζόν.

Βέβαια, θα ήταν καλό, τουλάχιστον μέσα στην περίοδο των εορτών ο ALPHA να πρόβαλε… περιληπτικά την ιστορία της «Αγγελικής» έως τώρα ώστε να μπορέσουν να «μπουν» στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία της καινούργιοι τηλεθεατές για να μπορούν να την παρακολουθήσουν στη συνέχεια, όταν «μετακομίσει» στο καθημερινό πρόγραμμα.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι στον ALPHA… πιέζονται από την αποτυχία του «Bachelor» και έχουν ρίξει εκεί το κύριο βάρος τους με αποτέλεσμα να έχουν χάσει… πολλά… και κυρίως πολλούς τηλεθεατές… από πολύ καλά προγράμματά τους, όπως η «Αγγελική» που διαθέτει και πολύ καλές ερμηνείες!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις