Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ευχάριστη εξέλιξη: Eπιστρέφουν στην τηλεόραση

epsilon tv μετεγγραφή Αυγερόπουλος

Ήταν… φήμη αλλά πλέον είναι οριστικό και… υπογεγραμμένο, γιατί με πολλά που έχω ακούσει, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, ακόμα και το να «δώσουν τα χέρια» μπορεί την επόμενη μέρα να κλείσουν αλλού. Βέβαια τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν ποικιλοτρόπως αποδείξει ότι «ο λόγος τους είναι συμβόλαιο», οπότε ήταν κάτι που είχε πάρει το δρόμο του για να επισημοποιηθεί η συμφωνία χωρίς… εκπλήξεις. Και είναι μία ευχάριστη εξέλιξη για το τηλεοπτικό τοπίο αφού ό,τι έχουν κάνει και στην τηλεόραση έχει δικαιολογημένα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Χθες λοιπόν σε μία βραδιά… to know as better που διοργάνωσε το EPSILON για δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ανακοινώθηκε επίσημα από την Chief Content Officer του σταθμού Άλκηστη Μαραγκουδάκη ότι την επόμενη σεζόν θα βγαίνει καθημερινά στον αέρα σειρά που θα φέρει την υπογραφή της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση.

Σίγουρα αυτό είναι μία ευχάριστη τηλεοπτική εξέλιξη αφού ό,τι έχουν υπογράψει Ακρίτα-Κυρίτσης έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο που κι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί προσπάθησαν να τους… εντάξουν στο δυναμικό τους θέλοντας να έχουν την υπογραφή τους στο πρόγραμμά τους. Η σειρά λοιπόν που γράφει ο Γιώργος Κυρίτσης με την επιμέλεια της Έλενας Ακρίτα έχει τίτλο «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» και θα μεταδίδεται καθημερινά στο prime time της συχνότητας του EPSILON την καινούργια σεζόν.

Τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Χρήστος Δήμας που αναμφίβολα δίνει κι άλλα συν στη σειρά και έως τώρα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κλείσει οι Μάξιμος Μουμούρης, Αντίνοος Αλμπάνης, Αλέκος Συσσοβίτης και Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι στο πρόγραμμα που θα βγαίνει την καινούργια σεζόν από τη συχνότητα του EPSILON θα υπάρξουν κι άλλες σειρές για τις οποίες θα αναφέρω σε άλλα ρεπορτάζ, αλλά σίγουρα η επιστροφή των Ακρίτα –Κυρίτση … δικαιούται ξεχωριστή αναφορά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις