Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ευχάριστη εξέλιξη: Πήρε το πράσινο φως

Ευχάριστη εξέλιξη: Πήρε το πράσινο φως

Κινδύνευσε με το τέλος της σεζόν να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους αφού ορισμένοι στο κανάλι της Κάντζας ήθελαν να ολοκληρώσει την παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο. Τελικά όμως με παρέμβαση από πολύ… ψηλά, αποφασίστηκε να της δοθεί το πράσινο φως και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις εκεί που πρέπει να γίνουν…!

Ο λόγος για μία από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, τη «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που όπως ανέφερα σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit στελέχη του ALPHA ήθελαν να την βγάλουν από το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Η φημολογία μάλιστα του «κοψίματος» έκανε το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού να γίνεται καθημερινά δέκτης παραπόνων από πολλούς τηλεθεατές που δικαιολογημένα την έχουν αγαπήσει. Κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν τα… ψηλά, τα πάρα πολύ ψηλά στελέχη της «ηγετικής πυραμίδας» και έδωσαν την εντολή να συνεχιστεί η πετυχημένη σειρά. Αρχηγού παρόντος πάσα μουρμούρα για τη «Μουρμούρα» παυσάτω λοιπόν και έτσι η σειρά πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει και για 6η σεζόν.

Τώρα, όσον αφορά τους οκτώ πολύ καλούς ηθοποιούς η επιθυμία του… αρχηγού είναι να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν αλλά όλα θα διευκρινιστούν τις επόμενες ημέρες αφού στελέχη του σταθμού συναντηθούν μαζί τους και διαπιστωθεί ότι μπορούν παράλληλα με τις υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητές τους. Έτσι λοιπόν τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας θα πρέπει να κάνουν… ό,τι πρέπει να κάνουν, κυρίως στις ιστορίες των ηρώων αφού οι τηλεθεατές θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη σειρά και την επόμενη σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις