Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γη της ελιάς: Το νέο πρόσωπο που θα προκαλέσει ανατροπές

Γη της ελιάς: Το νέο πρόσωπο που θα προκαλέσει ανατροπές

Νέος ήρωας που η παρουσία του θα προκαλέσει εξελίξεις και ανατροπές στη σειρά του MEGA.

Τον ήρωα αυτό μάλιστα θα ενσαρκώσει ένας ηθοποιός που είναι γνωστός για τη θεατρική του διαδρομή, έχοντας αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Στον καινούργιο κύκλο της Γης της ελιάς κάνει την είσοδό του ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας που θα κάνει αισθητή την παρουσία του καθώς θα είναι «καταπέλτης» στη δίκη της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) και θα… τσεκουρώνει τους μάρτυρες υπεράσπισής της, δημιουργώντας μάλιστα πολλούς εχθρούς και αναστατώνοντας πολλούς. Ο ήρωας αυτός μάλιστα δεν είναι… έκτακτος, καθώς λόγω των εξελίξεων και των ανατροπών στη σειρά θα είναι σε μόνιμη παρουσία… και έργο.

Ωστόσο, αν και όχι «έκτακτος» σε παρουσία, εκτιμάται ότι θα είναι έκτακτος στην ερμηνεία, αφού θα τον ενσαρκώσει ο Φοίβος Μαρκιανός, που έχει θεατρικά, αλλά και τηλεοπτικά κερδίσει με τις υποκριτικές του ικανότητες.

Ο Φοίβος Μαρκιανός λοιπόν με το «βαρύ» βιογραφικό θα ενσαρκώσει τον «βαρύ» αυτό ρόλο, του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα που θα προκαλέσει νέες ανατροπές, αφού μετά το τέλος της δίκης θα μετακομίσει στην Αρεόπολη και εκεί… θα ξετυλιχθεί η προσωπική του ζωή που θα έχει πολλές εκπλήξεις, για κάποιους ευχάριστες και για άλλους… όχι και τόσο!

Πάντως, ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δεν θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο που θα μπει στο νέο κύκλο της Γης της ελιάς, αφού η ιστορία της Βάνας Δημητρίου κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις και ανατροπές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις