Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιάννης Παπαδόπουλος – Νίκος Στραβελάκης: από το ΟΡΕΝ στον ΣΚΑΪ και από τον ΣΚΑΪ στο ΟΡΕΝ

Γιάννης Παπαδόπουλος – Νίκος Στραβελάκης: από το ΟΡΕΝ στον ΣΚΑΪ και από τον ΣΚΑΪ στο ΟΡΕΝ

Της μεταγραφής γίνεται αυτή την περίοδο, όπως κάθε σεζόν, αν και φέτος λόγω του σκληρού ανταγωνισμού παρατηρείται πιο έντονη κινητικότητα.

Η κινητικότητα αυτή μάλιστα δεν αφορά μόνο τους ψυχαγωγικούς τομείς των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά ιδιαίτερα φέτος σημειώνεται έντονη μεταγραφολογία και στους τομείς της ενημέρωσης, που λόγω των εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών πολιτικών εξελίξεων αναγκάζουν τους υψηλούς αξιωματούχους να επενδύσουν περισσότερο.

Στη συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση πρόκειται για μία κυριολεκτική αλλαξοκαναλιά καθώς ένας δημοσιογράφος φεύγει από έναν τηλεοπτικό σταθμό για να αναλάβει τη θέση άλλου δημοσιογράφου, ο οποίος όμως, έκλεισε να πάρει τη θέση του στο κανάλι που αποχώρησε.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποχωρεί από το ΟΡΕΝ και την επόμενη σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Θέση την οποία έχει ο Νίκος Στραβελάκης, για τον οποίο επίσης έχω αναφέρει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου έχει κάνει επαφές με τη διοίκηση του ΟΡΕΝ για να παρουσιάσει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού τα σαββατοκύριακα, δηλαδή στη θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου που αποχώρησε από το σταθμό της Παιανίας για να πάρει τη θέση του στο κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο αυτή η αλλαξοκαναλιά, μεταξύ Γιάννη Παπαδόπουλου και Νίκου Στραβελάκη, δεν είναι η μοναδική, καθώς  θα υπάρξουν κι άλλες… αρκετές… και στην ψυχαγωγία, αλλά και στην ενημέρωση. Για αυτό και την επόμενη σεζόν καλό θα ήταν πριν πείτε «είδα τον τάδε εκεί» να προσέχετε πού είναι το «εκεί», δηλαδή ποιο σήμα σταθμού υπάρχει στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας… ώστε να είστε σίγουροι!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις