Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Γινόμαστε Ένα» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Γινόμαστε Ένα» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τραγούδια που αγαπήσαμε… τραγουδήσαμε… αφιερώσαμε. Πολλά από αυτά τα τραγούδια θα έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε τηλεοπτικά αφού ο ΑΝΤ1, χρησιμοποιώντας και το σλόγκαν του «Γινόμαστε Ένα», μας καλεί σε ένα μουσικό πάρτι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε για όλους όσοι έμειναν στα σπίτια τους αυτή την περίοδο της πανδημίας, μέσα από μία ζωντανή διαδικτυακή εμφάνιση στο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube αλλά και στην επίσημη σελίδα της Heaven Music στο Facebook. Ο κόσμος σε Ελλάδα και Κύπρο αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία, με τις προβολές να ξεπερνούν πλέον τις 250.000!

Την Παρασκευή 8 Μαΐου λοιπόν, στις 23:45, ο ΑΝΤ1 μας καλεί να «Γίνουμε Ένα» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μέσα από αυτή τη διαδικτυακή «συναυλία», θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα ελπίδας του καλλιτέχνη για να επανέλθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στη ζωή μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα έσοδα από την ηχογράφηση των τραγουδιών θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις