Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γλεντούν με τις πρωτιές αλλά και με τις «τριτιές»

Γλεντούν με τις πρωτιές αλλά και με τις «τριτιές»

Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης τη φετινή σεζόν και ο… σώζων πρόγραμμα σωθήτω. Κι όσο πάει και φουντώνει προσπαθώντας ο καθείς με τα όπλα που διαθέτει να κάνει τους τηλεθεατές να μπουν στη συχνότητα του σταθμού και να δει… ό,τι πραμάτεια έχει!

Στο πλαίσιο της «μάχης» εντάσσεται κι η προβολή, η επικοινωνία… οι εντυπώσεις. Πολλές φορές, ιδιαίτερα με το «κλείσιμο» του μήνα έχουμε συνηθίσει σε πανηγυρικά δελτία Τύπου από τα κανάλια με άλλους να είναι πρώτοι στο γενικό σύνολο, άλλοι στο δυναμικό κοινό, άλλοι στις «ξανθιές με μπάρμπα στην Κορώνη» και άλλες «ειδικές» μετρήσεις προς άγρα… εντυπωσιασμού! Κι ενώ τα είχαμε δει όλα… ήρθε ένα email από το ΟΡΕΝ που μας έκανε να τρίβουμε την οθόνη του υπολογιστή, μπας και δεν βλέπαμε καλά. Κι αφού το μεγεθύναμε, μεγαλώσαμε τη γραμματοσειρά, περάσαμε και δύο χέρια καθαριστικό την οθόνη, επαληθεύσαμε ότι διαβάζαμε καλά τσεκάροντας επίσης ότι είναι από τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας χωρίς να τους έχει… χακάρει κάποιος και να τους τρολάρει.

Εκτός λοιπόν από τα πανηγυρικά δελτία Τύπου για τις πρωτιές τώρα, το ΟΡΕΝ γλεντά και τις «τριτιές» (σόρι, κύριε Μπαμπινιώτη, αλλά δεν γίνεται να μην τους τρολάρω!) με ανακοίνωση που επισημαίνει ότι: «Δυνατή ημέρα η χθεσινή Πέμπτη για το OPEN, καθώς το κανάλι κατέκτησε στην 3η θέση της τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά 18-54 με τηλεθέαση 11,3%.

Συγκεκριμένα: 

ANT1     17,7% 

STAR      12,2% 

OPEN  11,3% 

ΣΚΑΙ       11,2% 

ALPHA  10,4% 

MEGA   6,1% 

-Η εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, φιλοξενώντας στο στούντιο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε στην κορυφή του ανταγωνισμού με μερίδιο τηλεθέασης 14,4% στα δυναμικά κοινά 18-54.  

-Το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ με την Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει τις υψηλές του πτήσεις, με σημαντικές πρωτιές. Χθες Πέμπτη το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ σημείωσε τηλεθέαση 19,5% στα δυναμικά κοινά 18-54. 

-Το STYLE ME UP η εκπομπή μόδας, γεμάτη με συμβουλές κέφι και μεταμορφώσεις διάθεσης και εικόνας με τη Μαρία Μπακοδήμου, σημείωσε χτες τηλεθέαση 12,1% στα δυναμικά κοινά 18-54 κερδίζοντας σταδιακά τις τελευταίες ημέρες μερίδια έναντι τους ανταγωνισμού. 

-Το αγαπημένο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, καθημερινά πρώτο σε τηλεθέαση, σημείωσε χτες 23,1% στα δυναμικά κοινά 18-54. Στα ανδρικά κοινά 25-54 το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ η τηλεθέαση έφτασε στο 26,2%. 

-Τέλος, το ΒΙΝΥΛΙΟ σε κάθε επεισόδιο ξεπερνά τον εαυτό του. Με αστείρευτη θετική ενέργεια, σε ανοιχτή επικοινωνία με τους τηλεθεατές όλων των ηλικιών αλλά και με μοναδικά τηλεοπτικά πάρτυ, ο Αντώνης Κανάκης με την πιο ανατρεπτική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, κατέκτησαν μια ακόμα δυνατή πρωτιά με το χθεσινό DISCO ΒΙΝΥΛΙΟ με 18,8% τηλεθέαση στα δυναμικά κοινά 18-54.  Στο τρελό πάρτυ του ΒΙΝΥΛΙΟΥ, 2.000.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για ένα λεπτό.»

Αυτή λοιπόν είναι η πανηγυρική ανακοίνωση του ΟΡΕΝ για την «τριτιά» στο δυναμικό κοινό. Δεν αποκλείεται σύντομα να ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις για «πεμπτιές» κι «εκτιές» (ξανά, συγγνώμη κύριε Μπαμπινιώτη, αλλά έχω ξεφύγει κι εγώ!) αφού είναι εμφανές ότι… οι πνιγμένοι (και) από τις ήττες πιάνονται…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις