Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γραμματέας κόμματος πρωταγωνιστεί σε ταινία

Γραμματέας κόμματος πρωταγωνιστεί σε ταινία

Βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες αλλά αυτή τη φορά όχι για να πει τις θέσεις του κόμματός της αλλά για να δοκιμάσει και το υποκριτικό της ταλέντο.

Ε, εδώ που τα λέμε… αν θες να πας μπροστά στην πολιτική σκηνή πρέπει να κατέχεις τη συγκεκριμένη Τέχνη, της υποκριτικής, αν και η ίδια έχει αγάπη και για άλλες, όπως η μουσική.

Ο λόγος για τη Νικολέττα Βερώνη που πριν από δύο μήνες εκλέχτηκε Γραμματέας του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων.

Εκτός όμως από την ενασχόλησή της με την πολιτική η Νικολέττα Βερώνη ασχολείται με τη μουσική ενώ πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε στην ταινία “Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα Νο5” σε σκηνοθεσία Όμηρου Ευστρατιάδη, στην οποία πρωταγωνιστούν πολλοί ηθοποιοί, όπως ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ελένη Φιλίνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σπύρος Θεοδόσης αλλά και η διαγωνιζόμενη στο “Next Top Model” Ειρήνη Στεριανού.

Έτσι η γραμματέας των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ θα αποδείξει αν διαθέτει και υποκριτικό ταλέντο, ενώ όπως αναφέρει στη σελίδα του κόμματός της επιθυμεί την ένωση με όλα τα κόμματα του ευρύτερου κέντρου.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις