Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γυναίκες της φωτιάς: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Γυναίκες της φωτιάς: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Μία ακόμα σειρά για την ερχόμενη σεζόν ενέκρινε η διοίκηση του ΑΝΤ1 και μάλιστα με μία πολύ ευαίσθητη, ιδιαίτερη αλλά και σύγχρονη ιστορία, καθώς στο επίκεντρό της βρίσκονται τρεις γυναίκες που βιώνοντας μία τραυματική εμπειρία αποφασίζουν να πολεμήσουν… παλαιότερα τραύματα.

Τίτλος της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκες της φωτιάς» και όλα ξεκινούν από μία φωτιά που ξεσπά σε μία εκδήλωση με τις τρεις αυτές γυναίκες να σώζονται, αλλά ο κίνδυνος του θανάτου τις κάνει να αναθεωρήσουν τις ζωές τους και πολλά που έχουν κάνει… αλλά και υποστεί.

Η φωτιά «καίει» τις ήσυχες και συμβιβασμένες ζωές τους και οι τρεις γυναίκες αποφασίζουν πλέον να αντισταθούν και να «κάψουν» τους υπαίτιους… και τους κακοποιητές τους. Η ιδέα της ιστορίας βασίζεται στη γαλλική επιτυχημένη δραματική σειρά «Le Bazar de la Charité» (μετ: «Φιλανθρωπικό παζάρι» ή «Η φωτιά του πεπρωμένου», όπως είναι ο αγγλικός τίτλος της) που έχει μεταφερθεί σε πολλές ακόμα χώρες.

Με αρκετές αλλαγές, όπως τη μεταφορά της ιστορίας στη σύγχρονη εποχή, θα έρθει τώρα και στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Γρηγόρης Καραντινάκης που σύντομα θα ξεκινήσει το κάστινγκ για τις τρεις γυναίκες που θα ενσαρκώσουν τις «Γυναίκες της φωτιάς» που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα αρχές της νέας σεζόν.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις