Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Isabella Rossellini έρχεται στην Ελλάδα για ταινία!

Η Isabella Rossellini έρχεται στην Ελλάδα για ταινία!

Στη χώρα μας είναι προγραμματισμένο να βρεθεί την ερχόμενη άνοιξη η διεθνής σταρ Isabella Rossellini αλλά και η δημοφιλής ηθοποιός από την Αυστραλία Jeanie Drynan που θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Arrivederci», με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Αυστραλό Antony J. Bowman.

Η ταινία «Arrivederci» διαπραγματεύεται μία ιστορία βαθιά αληθινή, που εξελίσσεται σε μία εμπειρία ψυχικής και ηθικής ανάτασης με φόντο την καθαρή ομορφιά της σκληρής Αυστραλιανής επαρχίας, αλλά και τις πολύχρωμες, ζωηρές εικόνες της Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η ταινία αφηγείται τη ζωή της Izzy Davies  (Jeanie Drynan), τη σύζυγο ενός Αυστραλού αγρότη. Η Izzy μετά την απώλεια του συζύγου της από καρκίνο, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παραδώσει τη φάρμα στο γιο της και την οικογένειά του, αρνείται να αποδεχτεί την πρότασή τους, να μετακομίσει στον οίκο ευγηρίας της περιοχής τους.

Έτσι, ακολουθώντας την επιθυμία που είχε από παιδί, ταξιδεύει στην Ελλάδα, όπου ζει την «τελευταία περιπέτειά» της, καθώς γνωρίζει τη Francesca, μία Ιταλίδα ντίβα της όπερας (Isabella Rossellini), που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα!

Το “Arrivederci” είναι μία ιστορία πλούσια σε εικόνες και συναισθήματα, που αναδεικνύει τις παγκόσμιες έννοιες της αγάπης, της απώλειας και της αναγέννησης της ζωής – σε οποιαδήποτε ηλικία!  Ο διεθνής χαρακτήρας της ταινίας αντανακλάται στην παγκοσμιότητα της ιστορίας και των θεμάτων της, στις εξωτικές της τοποθεσίες και στις δημοφιλείς σε ολόκληρο τον κόσμο ηθοποιούς της.

Η Isabella Rossellini είναι μία διεθνής σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Γεννημένη σε μια οικογένεια του σινεμά, οι επιτυχίες της Rossellini στην τηλεόραση και στο σινεμά, καταδεικνύουν το μεγάλο ταλέντο και την ικανότητά της ως ηθοποιό. Μερικές από τις δουλειές της είναι The Rabbit Hunters, Preludio, Vita & Virginia, Incredibles 2 και Joy. Το ντοκιμαντέρ, The Rossellinis, έκανε πρόσφατα την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, 2020.

Η ηθοποιός Jeanie Drynan είναι γνωστή διεθνώς για τις εξαιρετικές ερμηνείες της σε πολλές ταινίες, όπως η καλτ επιτυχία Muriel’s Wedding, για την οποία υπήρξε υποψήφια για πολυάριθμα βραβεία υποκριτικής.

Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Antony Bowman γεννήθηκε και εκπαιδεύτηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας. Σπούδασε σινεμά στο London Film School. Οι πιο πρόσφατες δημιουργίες του, τις οποίες έγραψε και σκηνοθέτησε, είναι το Paperback Hero (με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman) και το Blackmail.

To “Arrivederci” είναι μία παραγωγή των Michael Robertson και Neal Kingston και της εταιρίας τους Thrills & Spills, με την εταιρία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΕ να αναλαμβάνει το production services της ταινίας για την Ελλάδα.

O Rick Selvage είναι ο Executive Producer του “Arrivederci”. O Selvage είναι επίσης executive producer της τηλεοπτικής σειράς The Wheel of Time, των οποίων τα γυρίσματα γίνονται τώρα στην Πράγα, μία παραγωγή των Amazon Studios/Sony Pictures.»

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό η προετοιμασία της ταινίας θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020, και η παραγωγή έχει ως στόχο το πρώτο τέταρτο του 2021 να γίνουν τα γυρίσματα στην Αυστραλία και την άνοιξη του 2021 τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις