Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η αλήθεια για τη δίωξη της Αννίτας Πάνια

Η αλήθεια για τη δίωξη της Αννίτας Πάνια

Σάλος έχει δημιουργηθεί από χθες με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η Αννίτα Πάνια αναζητείται από τις Αρχές μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της εργαζόμενη του EPSILON για εξύβριση και απειλή.

Χθες μάλιστα έξω από το στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή «ANNITA Airlines» ήταν περιπολικό περιμένοντας την Αννίτα Πάνια για να τη συλλάβει με τη διαδικασία του αυτόφωρου, αλλά η παρουσιάστρια δεν παρουσιάστηκε και αναζητείται ακόμα από τις Αρχές.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η μήνυση δεν είναι από εργαζόμενη του σταθμού αλλά από εξωτερική συνεργάτιδα που μάλιστα συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό με εμπορική συμφωνία αλλά όχι με την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από τη μήνυση στην παρουσιάστρια έχει στείλει εξώδικα και σε άλλα στελέχη του σταθμού που αποφάσισαν τη διακοπή της συνεργασίας. Σε επικοινωνία μάλιστα που είχα με στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού μου είπε πως η Αννίτα δεν συνεργάζεται με την μηνύτρια τονίζοντάς μου πως η Αννίτα ούτε την απείλησε, ούτε την εξύβρισε, αποφεύγοντας όμως να μου επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αν έχουν λάβει εξώδικα κι άλλα πρόσωπα του EPSILON.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις