Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Έλενα Χριστοπούλου επιστρέφει στο My Style Rocks

Η Έλενα Χριστοπούλου επιστρέφει στο My Style Rocks

Μία θέση που την γνωρίζει καλά, έχοντας βρεθεί στην κριτική του ριάλιτι μόδας. Ενώ λοιπόν το My Style Rocks πλησιάζει προς τον ημιτελικό και έχοντας σημειώσει… δεν την λες και καλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης… η Έλενα Χριστοπούλου επιστρέφει στην κριτική επιτροπή… μπας και ανάψουν λίγο οι τηλεθεάσεις.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ «Πλησιάζοντας προς τον ημιτελικό του ριάλιτι μόδας MY STYLE ROCKS η αγωνία μεγαλώνει και οι αλλαγές στη διαδικασία γίνονται συχνές όπως και οι εκπλήξεις. Έτσι σήμερα μια κριτής που στο παρελθόν άφησε το αποτύπωμά της στο παιχνίδι, η Έλενα Χριστοπούλου, επιστρέφει στο πλατό του MY STYLE ROCKS, σε ρόλο guest κριτή!

Το πάθος της και η άποψή της για τη μόδα όπως επίσης και το προσωπικό της στυλ, είναι αδιαμφισβήτητα. Από τη θέση της guest κριτή, δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη, η Έλενα Χριστοπούλου θα επηρεάσει την τελική κατάταξη των διαγωνιζόμενων δίνοντας έναν έξτρα βαθμό σε πέντε fashionistas. Η βαθμολογία της θα είναι μυστική και θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις όλων των διαγωνιζόμενων στο πλατό».

Σήμερα λοιπόν, στις 18:10, η Έλενα Χριστοπούλου επιστρέφει στο My Style Rocks ως Guest Κριτής σε μία προσπάθεια να… guest-άρουν και τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις