Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ελένη Μενεγάκη στο MEGA! Είναι επίσημο

Η Ελένη Μενεγάκη στο MEGA! Είναι επίσημο

Αίσιο τέλος είχαν οι επαφές του τηλεοπτικού σταθμού με την παρουσιάστρια, καθώς επίσημα πλέον το MEGA ανακοινώνει αυτό που σας έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό στο newsit.gr: η Ελένη Μενεγάκη την επόμενη σεζόν θα είναι στο MEGA, αποφασίζοντας να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του σταθμού που ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία.

Όπως λοιπόν αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Έτσι λοιπόν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η Ελένη Μενεγάκη θα καλωσορίσει ξανά τους τηλεθεατές, αλλά αυτή τη φορά από τη συχνότητα του MEGA, όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι έως τώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν η εκπομπή της θα είναι στην πρωινή ή στη μεσημεριανή ζώνη, καθώς όλα θα εξαρτηθούν και από την πορεία της διαφημιστικής αγοράς τους επόμενους μήνες, κάτι που μελετούν πολύ προσεχτικά στον τηλεοπτικό σταθμό!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις