Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Ελλάδα» της Δέσποινας Βανδή

Η «Ελλάδα» της Δέσποινας Βανδή

Μία διαφορετική τηλεοπτική παρουσία ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα με σκοπό να την προωθήσει κι εκτός συνόρων.

Όπως είναι γνωστό η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει στο OPEN το «X Factor» αλλά και μία καινούργια εκπομπή που θα είναι… κάτι σε ταξιδιωτική. Και λέω «κάτι» γιατί σκοπός της εκπομπής είναι να παρουσιάσει ορισμένα μέρη της Ελλάδας όχι μόνο ως τουριστικό προορισμό αλλά συστήνοντάς μας τους κατοίκους τους και την καθημερινότητά τους, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειές τους.

Προσωρινός τίτλος της εκπομπής είναι «My Greece» και δεν είναι τυχαία επιλογή αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε επαφές για να προωθήσει την εκπομπή και σε άλλες χώρες με σκοπό η Δέσποινα Βανδή να προβάλλει την «Ελλάδα» της όπως δεν την έχουν δει ξένοι, ακόμα κι αν την έχουν επισκεφθεί.

Η εκπομπή θα προσφέρει περιήγηση μέσα από τους τοπίο και τους κατοίκους αλλά και τις γεύσεις καθώς ο Βαγγέλης Δρίσκας θα δίνει και συνταγές για τοπικά εδέσματα. Στη σύγχρονη πραγματικότητα της «Ελλάδας των μνημονίων» η εκπομπή θέλει να δείξει την Ελλαδάρα με επιθυμία να κάνει τους τηλεθεατές να αισθανθούν ότι παρά τις δυσκολίες ζουν… ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ολοκληρωθεί γυρίσματα σε τρία μέρη, σε Μονεμβασιά, Καλαμάτα και Γιάννενα, ενώ την επόμενη βδομάδα θα γίνουν γυρίσματα στη Σύρο.

Σε αυτά λοιπόν η Βανδή δεν έκανε μόνο «τουριστική διαδρομή» αλλά συνάντησε, μίλησε με κατοίκους και την καθημερινότητά τους και συμμετείχε σε δραστηριότητές τους κάνοντας από βαρκάδα μέχρι… μάζεμα χόρτων για να ετοιμάσει το τραπέζι της μέρας. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει παραδοθεί στο OPEN έτοιμη μία εκπομπή κάνοντας ορισμένα στελέχη να χαρούν και κάποια άλλα να… ανησυχούν για το επίπεδο σύγκρισης με άλλες εκπομπές του σταθμού. Η συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό είναι για είκοσι εκπομπές και η προβολή της «Ελλάδας» της Δέσποινας Βανδή ή μάλλον της «Ελλαδάρας μας» είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα γύρω στο τέλος Ιανουαρίου…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις